Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te huur
Dabbestraat 40 in Oude-Tonge 3255 XB

Dabbestraat 40

3255 XB Oude-Tonge
Huurprijs € 1.750,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

We hebben voor u te huur in winkelcentrum Dabbestraat / Dabbehof, een winkelruimte van 135 m². 
Dabbehof 40 heeft een centrumbestemming waardoor de mogelijkheden divers zijn. We verwijzen u hiervoor graag naar de website: Ruimtelijkeplannen.nl. De winkelruimte is voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming, pantry en separaat toilet.

Winkelruimte ter grootte van
...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 135 m²
Lees meer

Omschrijving

We hebben voor u te huur in winkelcentrum Dabbestraat / Dabbehof, een winkelruimte van 135 m². 
Dabbehof 40 heeft een centrumbestemming waardoor de mogelijkheden divers zijn. We verwijzen u hiervoor graag naar de website: Ruimtelijkeplannen.nl. De winkelruimte is voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming, pantry en separaat toilet.

Winkelruimte ter grootte van ca. 135 m² in winkelcentrum “Dabbehof” te Oude Tonge. Aan de Dabbestraat is een nieuw mooi winkelgebied gesitueerd, bestaande uit een tweetal supermarkten (AH 1.620 m² en Aldi 920 m²) en een aantal zogenaamde dagwinkels (o.a. Gall&Gall, Marskramer, Kruidvat, Bruna en banketbakker Koese). De beschikbare ruimte is gevestigd tussen de Bruna en Bakkerij Koese.
Tevens hebben we te huur: Dabbestraat 11 met een winkeloppervlakte van 200 m². 

Vanaf de Dabbestraat zijn de winkels doorbroken door een overdekte passage die via een roltrap en/of lift uitkomt op het parkeerdek met woningen 

Het winkelcentrum is inmiddels een groot succes met minimaal 12.000 betalende bezoekers per week.


Locatiegegevens 
Het nieuwe winkelcentrum is op loopafstand (ca. 50m.) van de haven gerealiseerd, aan de haven vindt u ook de meeste horaca. Oude-Tonge is een bloeiend dorp waar op korte termijn meerdere nieuwbouwprojecten gerealiseerd zullen worden voor toeristen als ook voor nieuwe bewoners. Kortom het winkelcentrum is het middelpunt van een bruisend dorp.

De Dabbestraat is werkelijk mooi gelegen tussen de Voorstraat, Kaai, Oostdijk en de Kerkring. Het winkelend publiek kan gebruik maken van verschillende goede parkeervoorzieningen in het centrum van Oude-Tonge. Middels bewegwijzering wordt het verkeer naar deze parkeerplaatsen geleid.

Op het parkeerdek van het nieuwe winkelcentrum zijn 76 (gratis) parkeerplaatsen gelegen en omliggend op straatniveau zijn circa 40 gratis parkeerplaatsen beschikbaar. Aan de Dabbestraat zijn tevens een Keurslager, een tweede bakker, een kledingwinkel en winkel in wooninrichting gevestigd.

Huurprijs 
Dabbehof 40 € 1.750,-- per maand ex BTW.

Huurtermijn
Minimaal 5 jaar + 5 optiejaren.

Voorschot servicekosten
Per winkel circa € 175,-- per maand exclusief BTW.

Dabbestraat 11: € 1.750,- per maand exclusief BTW exclusief servicekosten.

Huurtermijn
Minimaal 5 jaar + 5 optiejaren


De winkels aan de Dabbestraat worden in huidige staat opgeleverd met toilet en pantry voorziening.

Huurprijsherziening
Jaarlijks, voor het eerst een jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurgarantie
Voor oplevering van de ruimte te verstrekken ter grootte van een betalingsverplichting van minimaal 3 maanden inclusief BTW.

Omzetbelasting
Uitgangspunt is dat huurder het gehuurde gedurende de gehele huurperiode voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimum percentage of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 1.750,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Servicekosten € 175,00 per maand Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2009 Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 135 m² Verkoopoppervlakte 133 m² Diversen Locatie toelichting In het centrum van Oude-Tonge. Gecentreerd bij de twee supermarkten, bakker, huishoudzaak, Bruna en drogisterij. Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Horeca toegestaan Ja Welstandsklasse A1
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
135 m²
Verkoop vloeroppervlakte
133 m²
Welstandsklasse
A1
Publieksgerichte dienstverlening
Ja
Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Horeca toegestaan
Ja
Route van naar Dabbestraat 40, 3255 XB Oude-Tonge

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
 
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.