Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
 in Ouddorp 3253 VT

De Hofburgh

3253 VT Ouddorp

Omschrijving

Het nieuwbouwproject de Hofburgh ligt met zijn 19 appartementen, 2 penthouses en 17 levensloopbestendige woningen zeer centraal in Ouddorp: 5 minuten lopen naar het centrum, 8 minuten fietsen naar strand en duinen én een supermarkt om de hoek. In het midden van het kavel wordt een prachtig hof met fruitbomen en bladvaste hagen aangelegd. Alle appartementen en woningen worden inclusief...
Lees meer

Kenmerken

Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 266.000,- tot € 675.000,- Gebruiksoppervlakte 90 m² t/m 210 m² Inhoud 243 m³ t/m 567 m³ Perceeloppervlakte 0 m² t/m 375 m² Start Verkoop 09-09-2017 Aantal kavels 38 Vrij 38 Aantal Bouwtypes 9 Woningtypen Appartement, Woonhuis
Lees meer

Omschrijving

Het nieuwbouwproject de Hofburgh ligt met zijn 19 appartementen, 2 penthouses en 17 levensloopbestendige woningen zeer centraal in Ouddorp: 5 minuten lopen naar het centrum, 8 minuten fietsen naar strand en duinen én een supermarkt om de hoek. In het midden van het kavel wordt een prachtig hof met fruitbomen en bladvaste hagen aangelegd. Alle appartementen en woningen worden inclusief sanitair en exclusief keuken opgeleverd. Meer weten? Bel/mail ons kantoor!

START VERKOOP
Op zaterdag 9 september as. van 9.30 uur tot 12.00 uur is in Hotel/Restaurant Akershoek aan de Boompjes 1 te Ouddorp de start van de verkoop van dit nieuwbouwproject De Hofburgh. Vanaf dit moment worden de woningen en appartementen verkocht en direct de koopovereenkomsten getekend. Opties worden niet verleend.
Vóór de datum van start verkoop kunt u de informatiemap bij onze kantoren afhalen. Heeft u vragen over het project of de verkoop van uw eigen woning? Hiervoor komen wij graag bij u langs om uw verder te helpen. Bel of mail met ons kantoor om hiervoor een vrijblijvende afspraak te maken. 


OPZET & ONTWERP
Op de kop van de locatie komt het aantrekkelijke appartementengebouw met 19 appartementen en 2 penthouses. Aan de twee andere zijden van de driehoekige locatie komen 17 levensloopbestendige woningen. Tussen het appartementengebouw en de woningen komt een sfeervol hof. Voor de architectuur van het appartementengebouw en de woningen is zoveel mogelijk gezocht naar de warmte en uitstraling van de woningen in het centrum van Ouddorp. De karakteristieke gevels en detaillering zijn waar mogelijk vertaald in het ontwerp.

DE APPARTEMENTEN
De appartementen zijn verdeeld in 5 bouwlagen, waarbij in de bovenste laag de twee penthouses komen. De appartementen krijgen grote buitenruimtes die bijna allemaal op het zuiden en westen georiënteerd zijn. Het appartementsgebouw De Hofburgh heeft een half verdiepte stallingsgarage met een parkeerplaats per appartement.

DE LEVENSLOOPBESTENDIGE WONINGEN
De levensloopbestendige woningen beschikken over een volledig programma op de begane grond, met een woon-, slaap- en badkamer. De woonkamer is gericht op het hof en ook de achtertuinen grenzen daaraan. Het is bij bijna alle woningen uit twee indelingsvarianten te kiezen, één met een doorzon-living en de slaapkamer aan de achtertuin en één met de living aan de achtertuin en de slaapkamer aan de voortuin/straatzijde. Elke woning beschikt over een parkeerplaats op eigen terrein.

BINNENGEBIED & GROEN
Het binnengebied, tussen de privétuinen van de levensloopbestendige woningen en het appartementengebouw, wordt ingericht als een groen en autoluw hof. Het wordt een aantrekkelijke, gezamenlijke hof, onder meer met hoogstam fruitbomen en bladvaste hagen. De woningen het appartementengebouw worden op de grens privé-openbaar voorzien van groen hagen. Het hof wordt een mooie plek voor ontspanning, rust en ontmoeting.

EEN BIJZONDERE PLEK
Ouddorp is één van de grootste dorpen op het eiland Goeree-Overflakkee en is verschillende keren gekozen in de top 10 van mooiste badplaatsen in Nederland. De familiebadplaats met haar brede stranden en prachtige duinen is tot ver buiten Nederland bekend.

Het charmante centrum bestaat ui de kenmerkende dorpskerk met omliggende historische woningen. In het centrum zijn verder veel winkels en horecavoorzieningen. Dit alles zorgt voor een geweldige sfeer en gezelligheid, zeker in de zomer! De uitgestrekte lintbebouwing, die zich vanaf het centrum naar het noorden en westen uitstrek, en de zandwallen die als erfafscheiding worden gebruikt, geven Ouddorp een eigen karakter. Dit karakter, de natuur, de recreatiemogelijkheden en de voorzieningen maken Ouddorp een bijzonder gewilde (woon)plaats.

De Hofburgh komt in het hart van Ouddorp. De locatie ligt centraal, op de hoek van de Hofdijksweg en het Hoge Pad, dichtbij openbaar vervoerverbindingen en een uitgebreide supermarkt. Vanaf De Hofburgh loopt u binnen 5 minuten naar het centrum, terwijl u met de fiets binnen 8 minuten in de duinen of op het strand bent.

Bouwtekeningen met maten zijn op ons kantoor af te halen of per mail opvraagbaar.
Overdracht Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 266.000,- - € 675.000,- Indeling Gebruiksoppervlakte 90 m² t/m 210 m² Inhoud 243 m³ t/m 567 m³ Perceeloppervlakte 0 m² t/m 375 m² Start Verkoop 09-09-2017 Aantal kavels 38 Vrij 38 Aantal Bouwtypes 9 Woningtypen Appartement, Woonhuis
Route van naar , 3253 VT Ouddorp
U kunt de brochure hier downloaden
 • Te koop
   in Ouddorp 3253 VT
  Prijs € 299.750,- tot € 349.750,- Status Beschikbaar
  Woningen
  • Te koop
    in Ouddorp 3253 VT
   Prijs € 366.500,- tot € 372.500,- Status Beschikbaar
   Appartement A1
   • Te koop
     in Ouddorp 3253 VT
    Prijs € 368.500,- tot € 374.500,- Status Beschikbaar
    Appartement A2
    • Te koop
      in Ouddorp 3253 VT
     Prijs € 358.500,- tot € 364.500,- Status Beschikbaar
     Appartement B
     • Te koop
       in Ouddorp 3253 VT
      Prijs € 308.000,- tot € 314.000,- Status Beschikbaar
      Appartement C
      • Te koop
        in Ouddorp 3253 VT
       Prijs € 266.000,- tot € 270.000,- Status Beschikbaar
       Appartement D
       • Te koop
         in Ouddorp 3253 VT
        Prijs € 675.000,- tot € 675.000,- Status Beschikbaar
        Appartement E
        • Te koop
          in Ouddorp 3253 VT
         Prijs € 625.000,- tot € 625.000,- Status Beschikbaar
         Appartement F

         Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
          
         Persoonsgegevens
         Adresgegevens
         Contactgegevens
         Opmerkingen
         Privacy
         Ik ga akkoord met de privacyverklaring

         Persoonsgegevens

         Contactgegevens

         Privacy
         Ik ga akkoord met de privacyverklaring

         Nieuwbouw inschrijven

         Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.

         Brochure

         Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

         Contact

         Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.