Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
 in Ouddorp 3253 CA

Oosterpark Fase 3

3253 CA Ouddorp

Omschrijving

Aan de rand van Ouddorp bouwt VolkerWessels Vastgoed aan Plan Oosterpark. Een kleinschalig nieuwbouwproject op loopafstand van de schoonste stranden van Nederland.

Na de succesvolle verkoop van de eerste en tweede fase van Plan Oosterpark ontwikkelt VolkerWessels Vastgoed de derde fase. Er komen veertien twee-onder-een-kapwoningen in twee verschillende typen. De...
Lees meer

Kenmerken

Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 230.000,- tot € 340.000,- Gebruiksoppervlakte 114 m² t/m 136 m² Inhoud 479 m³ t/m 565 m³ Perceeloppervlakte 131 m² t/m 300 m² Start Verkoop 23-11-2017 Aantal kavels 14 Vrij 6 Aantal Bouwtypes 3 Woningtypen Woonhuis
Lees meer

Omschrijving

Aan de rand van Ouddorp bouwt VolkerWessels Vastgoed aan Plan Oosterpark. Een kleinschalig nieuwbouwproject op loopafstand van de schoonste stranden van Nederland.

Na de succesvolle verkoop van de eerste en tweede fase van Plan Oosterpark ontwikkelt VolkerWessels Vastgoed de derde fase. Er komen veertien twee-onder-een-kapwoningen in twee verschillende typen. De woningen in deze fase zijn onvoorstelbaar ruim. Ideaal voor actievelingen en gezinnen.

DUURZAAM BOUWEN
Een nieuwbouwwoning in Oosterpark voldoet aan de modernste kwaliteitsnormen én aan jouw woonwensen. VolkerWessels Vastgoed staat bekend om zijn prestaties in duurzaamheid, innovatie, efficiënte bouwmethoden en financiële betrouwbaarheid.

Duurzaam en voordelig
De voordelen van nieuwbouw zijn ongekend. VolkerWessels bouwt met kwaliteitsmaterialen. Dat scheelt de komende jaren in het onderhoud. Het gebruik van uitstekende isolatie en zonnepanelen is volgens de strenge duurzaamheidseisen. Zodoende bespaar je flink op energiekosten. Onze woningen krijgen dan ook het zuinigste energielabel: A.

Bouwen in optimale condities
Om te voldoen aan de moderne kwaliteitseisen maken en monteren we steeds meer woningonderdelen onder nagenoeg perfecte condities. Dat lukt natuurlijk niet op een bouwplaats waar zon, kou, water en wind voortdurend de kans krijgen om de kwaliteit van het bouwmateriaal aan te tasten.  Daarom produceren we zoveel mogelijk in de fabriek. Zo neemt de kwaliteit en het comfort van de woning toe.

Aankoopavontuur
Een nieuwbouwwoning kopen blijft een flinke stap. Je kunt net vooraf een bezichtiging plannen en de woning zelf ervaren. Daarom helpen we je fantasie graag een beetje met sfeertekeningen. Zo krijg je een indruk van de woning en voor de details zijn er de technische tekeningen. Van Rossum Makelaardij begeleidt dit proces en zorgt voor een antwoord op al je vragen.

Energieneutraal eiland
Goeree-Overflakkee loopt op kop in duurzaamheid. Het eiland mikt erop om in 2020 volledig energieneutraal te zijn. Plan Oosterpark draagt daar met energiezuinige woningen compleet met zonnepanelen ook een steentje aan bij.
Overdracht Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 230.000,- - € 340.000,- Indeling Gebruiksoppervlakte 114 m² t/m 136 m² Inhoud 479 m³ t/m 565 m³ Perceeloppervlakte 131 m² t/m 300 m² Start Verkoop 23-11-2017 Aantal kavels 14 Vrij 6 Aantal Bouwtypes 3 Woningtypen Woonhuis
Route van naar , 3253 CA Ouddorp
U kunt de brochure hier downloaden
 • Verkocht
   in Ouddorp 3253 CA
  Prijs € 325.000,- tot € 340.000,- Status Verkocht
  B
  • Verkocht
    in Ouddorp 3253 CA
   Prijs € 275.000,- tot € 275.000,- Status Verkocht
   A - met garage
   • Verkocht
     in Ouddorp 3253 CA
    Prijs € 230.000,- tot € 290.000,- Status Verkocht
    A - zonder garage

    Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
     
    Persoonsgegevens
    Adresgegevens
    Contactgegevens
    Opmerkingen
    Privacy
    Ik ga akkoord met de privacyverklaring

    Persoonsgegevens

    Contactgegevens

    Privacy
    Ik ga akkoord met de privacyverklaring

    Nieuwbouw inschrijven

    Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.

    Brochure

    Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

    Contact

    Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.