Van Rossum Makelaardij Middelharnis

Doetinchemsestraat 3
3241 AA Middelharnis
Tel: 0187-486343
info@vrmakelaardij.nl
De Nieuwe Handelskade Koopaanneemsom € 289.500,- tot € 555.000,-
 in Oude-Tonge 3255 NC

Omschrijving

Appartementen:
Het appartementengebouw is het meest noordelijk van het te ontwikkelen gebied aan de jachthaven en ligt daarmee het dichtst bij het centrum van Oude-Tonge.

Hierin komen tien stijlvolle koopappartementen en twee ruime penthouses, verdeeld over vier bouwlagen. De parkeervoorzieningen komen aan het Handelsterrein.

De appartementen bieden een woonoppervlakte tussen ca. 90 en 127 m². De penthouses zijn 151 en 157 m² groot.

Niet alleen het uitzicht op de jachthaven is uniek: op de hogere verdiepingen heeft u ook nog eens zicht op het weidse polderlandschap om Oude-Tonge.
Alle appartementen en penthouses hebben een balkon aan de haven- én aan de zonzijde.

Op korte termijn verwachten we de woningkiezer op deze site beschikbaar te hebben, met plattegronden, informatie en prijzen per appartement of penthouse.

Gasloos:
De appartementen en penthouses zijn gasloos en daartoe voorzien van een lucht-water warmtepomp. De warmtepomp wint warmte uit de lucht en zet dit om in bruikbare energie. De warmtepomp is een milieuvriendelijke manier om uw appartement te verwarmen en van warm tapwater te voorzien. Het systeem bestaat uit een buitenunit en een binnenunit die met elkaar in verbinding staan.

De buitenunit, die op het dak van het appartementengebouw staat, zuigt de buitenlucht aan en zorgt voor de verwarming van de lucht. De binnenunit geeft de warmte door aan de het afgiftesysteem, in dit geval de vloerverwarming.

Wonen in De Nieuwe Handelskade is, in veel opzichten, een mooi vooruitzicht!
Overdracht Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 289.500,- - € 555.000,- Indeling Gebruiksoppervlakte 88 m² t/m 157 m² Inhoud 238 m³ t/m 424 m³ Aantal kavels 12 Vrij 12 Aantal Bouwtypes 5 Woningtypen Appartement