Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht o.v.
De Nieuwe Handelskade (Bouwnummer 8) in Oude-Tonge 3255 NC

De Nieuwe Handelskade (Bouwnummer 8)

3255 NC Oude-Tonge
Koopsom € 295.000,- v.o.n.

Omschrijving

Bouwnummer 8
Dit bouwnummer is op de tweede verdieping gelegen. Het appartement beschikt over 88 m2 woonoppervlakte. De mooie, brede woon-eetkamer van ca. 35 m2 geeft uitzicht over de jachthaven. Er is een mogelijkheid om de indeling te spiegelen waardoor de slaapkamer aan de jachthavenzijde zal komen en de woonkamer aan de westzijde. Dit appartement heeft 2 slaapkamers en...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Appartement Bouwjaar 2019 Woonoppervlakte 88 m² Aantal kamers 3
Lees meer

Omschrijving

Bouwnummer 8
Dit bouwnummer is op de tweede verdieping gelegen. Het appartement beschikt over 88 m2 woonoppervlakte. De mooie, brede woon-eetkamer van ca. 35 m2 geeft uitzicht over de jachthaven. Er is een mogelijkheid om de indeling te spiegelen waardoor de slaapkamer aan de jachthavenzijde zal komen en de woonkamer aan de westzijde. Dit appartement heeft 2 slaapkamers en wordt inclusief sanitair en tegelwerk opgeleverd. Er is een inpandige berging per bouwnummer op de begane grond.
Het appartement heeft ongeveer 20 m2 buitenruimte. Het beschikt over 2 ruime balkons, een aan de waterzijde en één aan op het westen. De balkons hebben zijn beide 4 bij 2,8 meter. 

Gasloos wonen
De appartementen en penthouses zijn gasloos en daartoe voorzien van een lucht-water warmtepomp. De warmtepomp wint warmte uit de lucht en zet dit om in bruikbare energie. De warmtepomp is een milieuvriendelijke manier om uw appartement te verwarmen en van warm tapwater te voorzien. Het systeem bestaat uit een buitenunit en een binnenunit die met elkaar in verbinding staan.
De buitenunit, die op het dak van het appartementengebouw staat, zuigt de buitenlucht aan en zorgt voor de verwarming van de lucht. De binnenunit geeft de warmte door aan de het afgiftesysteem, in dit geval de vloerverwarming.

Wonen in De Nieuwe Handelskade is, in veel opzichten, een mooi vooruitzicht!
Overdracht Status Verkocht onder voorbehoud Koopsom € 295.000,- vrij op naam Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Appartement Soort appartement portiekwoning Subtype woning Etagewoning permanent Bouwjaar 2019 Bouwvorm Nieuwbouw Ligging Aan water, aan rustige weg, in centrum, vrij uitzicht en aan vaarwater Indeling Woonoppervlakte 88 m² Inhoud 307 m³ Aantal kamers 3 Aantal slaapkamers 2 Aantal woonlagen 1 woonlaag Balkon Ja Energie Isolatie Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbel glas, Volledig geïsoleerd Buitenruimte Tuin Zonneterras Hoofdtuin Zonneterras Oppervlakte hoofdtuin 12 m² (2.82 m bij 4.08 m) Ligging hoofdtuin Oost Bergruimte Schuur / Berging Inpandig Voorzieningen Voorzien van elektra Isolatie Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie Parkeergelegenheid Garage Geen garage Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren Dak Soort dak schilddak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Uitstekend Onderhoud buiten Uitstekend
Route van naar De Nieuwe Handelskade (Bouwnummer 8), 3255 NC Oude-Tonge

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
 
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.