Mijn favorieten

Onze medewerkers

Van Rossum Makelaardij Middelharnis

Albert van Rossum
Beëdigd NVM Makelaar - Taxateur
Albert van Rossum
Albert van Rossum is sinds 2004 beëdigd NVM Makelaar-Taxateur.
In 2008 is hij eigenaar geworden van de makelaardij nadat hij deze overgenomen heeft van Kees Dörr. Deze makelaardij heette Kees Dörr Makelaardij. Sinds 2013 is de naam gewijzigd in Van Rossum Makelaardij

Voor al uw vragen omtrent het taxeren, verkopen of aankopen van een onroerend goed kunt u bij hem terecht op de vestigingen aan de Voorstraat 15 te Middelharnis en Boompjes 21 te Ouddorp
Gerriëtte Visbeen - Stolk
secretarieel/commercieel medewerker
Gerriëtte Visbeen - Stolk
Gerriëtte is de spil binnen ons bedrijf. Zij is verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van ons kantoor. U kunt via haar een afspraak maken voor een bezichtiging of voor een afspraak om u te laten adviseren omtrent de verkoop van uw woning. Tevens beheert zij alle agenda's op kantoor bij ons. Als u een afspraak wilt met een van de medewerkers zal zij u van dienst zijn om deze samen met u te plannen.
Carolien den Braber
Assistent Makelaar
Carolien den Braber
Wilt u een bezichtiging plannen? Grote kans dat u Carolien aan de telefoon krijgt. Naast agenda beheer is Carolien ook verantwoordelijk voor de dossiervorming van onze cliënten. Ze is bereikbaar voor al uw vragen over de panden die bij ons in de verkoop staan. Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Carolien beantwoord graag uw vragen.

Van Rossum Makelaardij Ouddorp

Jaap van Oostenbrugge
Kandidaat Makelaar
Jaap van Oostenbrugge
Jaap van Oostenbrugge is Kandidaat makelaar. Hij adviseert en begeleidt verkoper bij de verkoop van hun woning. Voor de vestiging aan de Boompjes 21 te Ouddorp en de vestiging in Middelharnis aan de Doetinchemsestraat 3 is hij degene die de contacten onderhoudt met verkopers en kopers. U kunt bij hem terecht voor al de antwoorden op uw vragen omtrent de verkoop van uw woning.
Pieter Meijer
Kandidaat Makelaar
Pieter Meijer
Pieter werkt deels in de binnendienst en deels in de buitendienst. Hij is verantwoordelijk voor het reilen en zeilen op het kantoor Ouddorp; Hij beheert de agenda's; verzorgt voor de cliënten de dossiervorming en is bereikbaar voor al uw vragen omtrent uw gegevens die bij ons bekend zijn.
Jaap van Veen
Beëdigd NVM Makelaar - Taxateur
Jaap van Veen
Jaap van Veen is sinds 1998 Beëdigd NVM Makelaar - Taxatateur. Hij is actief geweest voor zijn eigen makelaardij in Stellendam met de naam Klasse Makelaardij dat voorheen Van Veen Makelaardij heette.

Jaap van Veen is actief in de vestiging in Ouddorp aan de Boompjes 21. Hij is bereikbaar om u te adviseren in taxatie, aan- of verkoop van uw onroerende zaak.
Annemieke Westhoeve
Stagiair
Annemieke Westhoeve
Na haar stage is Annemieke op oproepbasis werkzaam binnen ons kantoor. Annemieke staat de binnendienst bij door woningen uit te werken en administratieve handelingen te verrichten.